Over Superjuf

Superjuf Annetta

Superjuf Annetta

Mijn naam is Annetta Roeters-Zijlstra, 48 jaar.

Na afronding van de Pabo heb ik er bewust voor gekozen om de opleiding Speciaal Onderwijs en Zorgverbreding te doen. Dit om nog beter te kunnen aansluiten bij kinderen met specifieke leerbehoeften. Ik ben 8 jaar juf geweest voor verschillende groepen. Daarnaast ben ik op school ook remedial teacher en intern begeleider geweest.

Een remedial teacher geeft hulp/bijles aan kinderen die het zelf niet helemaal redden. Dit kan zijn: moeite met het leren van de letters, achterstand met lezen of rekenproblemen. Een intern begeleider houdt de toetsresultaten bij van alle kinderen en bekijkt wie er hulp nodig heeft. Deze hulp kan gegeven worden door de remedial teacher of door de leerkracht zelf. De intern begeleider kan dan hulp bieden bij het opstellen van een handelingsplan of een leerkracht coachen bij het begeleiden van een leerling.

Door de jaren heen viel het mij op dat het reguliere basisonderwijs niet (meer) genoeg hulp kon bieden aan kinderen met een leerachterstand. Daarom ben ik in september 2008 het didactisch bureau Superjuf begonnen en geef ik kinderen bijles aan huis.

Ik begeleid inmiddels al 15 jaar met heel veel plezier en voldoening kinderen met een leerachterstand in heel West-Friesland.

Superjuf is met nummer 37144206 geregistreerd bij de KvK  te Hoorn.